Coaching i webinari

Za žene koje žele podignuti svoju kvalitetu života i biznis na visoki nivo

Otkrij svoju unutarnju snagu, odvažnost i postani uspješna liderica kakva si oduvijek htjela biti

Što dobivaš coachingom

Coaching programi i mentorstva su dizajnirani da ti pomognu da pronađeš svoju unutarnju snagu i postigneš svoje ciljeve s lakoćom i sigurnošću.

Kroz upotrebu mindset i energetskih tehnika naučit ćeš kako utjeloviti svoju Žensku energiju, slušati svoju intuiciju i stvoriti identitet uspješne, odvažne i samopouzdane žene.

Uz to, naučit ćeš razumijevati energiju Biznisa i kako ju iskoristiti za stvaranje uspješnog poslovanja i karijere koja odražava tvoje vlastite vrijednosti.

Mentorstvo je potpuno personalizirano kako bi ti pomoglo u stvaranju života i brenda koji obožavaš, a u skladu s tvojim vrijednostima i željama.

Također, fokusiramo se na napuštanje “hustle” mentaliteta koji te tjera da uvijek budeš u akciji i stalnoj kontroli. Umjesto toga naučit ćeš kako da usklađuješ svoje napore s prirodnim ritmovima tijela i procesom kreativnosti.

Na kraju ćeš se osjećati ispunjeno, sretno i postignuto, dok gradiš uspješan biznis, premium brend i karijeru te postaješ najbolja verzija sebe.

najveća i najintimnija potpora

privatni coaching 1:1

Business rast za liderice koje žele stvoriti pravi impact i zaraditi ozbiljan novac

business & mindset coaching

1:1

Privatni coaching dizajniran kako bi ti pomogao ostvariti znatan poslovni rast, kreirati premium brend, raditi s idealnim klijentima i znatno unaprijediti svoju zaradu i prodaju.

Moj cilj je pomoći ti da zaradiš osjetno više novca i razviješ pravi mindset liderice.

1:1 Coachingom evoluirat ćemo tvoj biznis u pravi premium brend gdje radiš samo s idealnim klijentima koji odmah kroz tvoj sadržaj i energiju prepoznaju tvoju kvalitetu i znaju da si ti prava osoba za njih, a i plaćaju sukladno tome.

Kroz ovaj program, bit ćeš oslobađena stresa, briga, sumnji, uvjerenja i strahova koji su te dosad ograničavali. Istovremeno, ojačat ćeš svoje samopouzdanje i odvažnost, potpuno vjerujući u sebe, svoju intuiciju i korake koje poduzimaš prema ostvarenju ciljeva.

Ovaj program će ti pomoći razviti growth mindset koji će transformirati tvoj biznis ili karijeru te ga podići na višu razinu uspjeha. Bit ćeš sposobna postaviti zdrave granice i podignuti standarde.

Napomena: Ovaj program je namijenjen poduzetnicama koje već posjeduju vlastiti biznis i žele ostvariti značajan napredak u njemu.

Najbolji fit su poduzetnice koje zarađuju minimalno 3000€ i spremne su na rast od 5-10 000€ mjesečno.

amcoaching

U privatnom coachingu ćeš:

 1. Razviti moćan mindset liderice gdje ćemo te osloboditi od podsvijesnih blokada i strahova te razbiti tvoje limite da postigneš puno više i da te nikakve vanjske okolnosti ne mogu pokolebati

 2. Povećati i ojačati svoje samopouzdanje i sigurnost u sebe da novi visoki level uspjeha postane prirodan i normalan za tebe.

 3. Stvoriti sigurnost s novcem i ukloniti strahove i sumnje oko velike zarade

 4. Definirati profil idealnog klijenta i kreirati ponudu koja koja je savršena baš za njih i u koju oni ulažu bez problema jer ju smatraju vrijednom

 5. Stvoriti genijalan sadržaj koji govori direktno idealnom klijentu umjesto mlakog sastavka iz hrvatskog u kojem uvjeravaš ljude da trebaju tvoje usluge

 6. Pozicionirati svoj biznis kao premium brend koji privlači idealne klijente koji bez problema plaćaju tvoje cijene
 

Privatni coaching uključuje i hipnoterapiju po potrebi i želji klijenta

amcoaching

Ovaj coaching je za tebe ako:

 1. Već postižeš uspjeh u svom životu, ali želiš ići još više – puno više
 2. Smatraš se vizionarkom i sanjaricom, ali istovremeno poduzimaš akciju i preuzimaš potpunu odgovornost
 3. Spremna si učiniti ono što je potrebno
 4. Znaš da si namijenjena za više i nemaš straha krenuti prema tome
 5. Samostalno vodiš sebe

Ovaj coaching NIJE za tebe ako:

 1. Trebaš motivaciju i pridržavanje za ruke
 2. Ne preuzimaš odgovornost i pravdaš se izgovorima
 3. Ne vjeruješ u stvaranje usklađeno s energijom
 4. Želiš raditi isključivo na strategiji svog poslovanja

SESTRINSTVO

GRUPNI Coaching PROGRAM

Poveži se sa svojom ženstvenošću i otkrij pravu sebe potpuno

akademijaosobnograzvoja

akademija osobnog razvoja za žene

Mjesto gdje ćeš naučiti kako se spojiti sa svojom ženskom energijom i svojom vrijednošću, pronaći balans u svom životu te živjeti u lakoći i harmoniji u skladu sa svojim pravim ja.

Akademija Osobnog Razvoja  je grupni program za žene u kojem ćeš naučiti kako se povezati sa svojom ženskom energijom i pronaći jedinstveni balans u svom životu.

Kroz ovaj program naučit ćeš kako prihvatiti i utjeloviti svoju ženstvenost, ostaviti ‘hustle’ mentalitet pun stresa, te naučiti kako živjeti i djelovati iz energije bivanja i stvaranja.

Osim toga, program će te naučiti kako uspostaviti zdrave granice u svojim odnosima, kako se povezati sa svojim tijelom i senzualnošću, te kako se uskladiti sa svojim ženskim ciklusom da bi postigla svoj puni potencijal.

Produbit ćeš vjeru u sebe, naučiti slušati svoju intuiciju i donositi odluke u skladu sa svojom unutarnjom mudrošću.

Akademija je tvoj izbor ako želiš započeti putovanje prema boljem, pozitivnijem i ispunjenijem životu.

Trajanje: 12 tjedana 

12 modula + 2 gostujuća predavanja

Webinari

Kratki programi u trajanju od sat vremena

coaching program i mentorstva - postavljanje čvrstih energetskih granica

Postavljanje čvrstih energetskih granica

Webinar u kojem ćeš naučiti kako postaviti energetske granice u svom biznisu i poslu, te zašto su one prvi korak pri dobivanju poštovanja s klijentima.

Investicija: 55€

Konzultacije

Ako si zainteresirana za zajednički rad u privatnom mentorstvu ili suradnju zakaži besplatne konzultacije. 

Konzultacije nisu besplatan coaching.

Opcija konzultacija je otvorena samo ženama koje su zaista zainteresirane za daljnji rad i investiranje u svoj osobni razvoj.