Coaching & tečajevi

Za žene koje žele podići svoju kvalitetu života, karijeru ili biznis na višu razinu.

Coaching 1:1

Za poduzetnice i žene koje nisu poduzetnice, a žele unaprijediti kvalitetu svog života ili karijeru.

Akademija Osobnog Razvoja

Mjesto gdje ćeš naučiti kako se spojiti sa svojom ženskom energijom i svojom vrijednošću, pronaći balans u svom životu te živjeti u lakoći i harmoniji u skladu sa svojim pravim ja.

Next Level

2-mjesečni grupni program za poduzetnice koje žele izgraditi dobar temelj i naučiti voditi profitabilan online biznis po svojoj mjeri.

 

 

Otkrij svoju unutarnju snagu, samopouzdanje i postani uspješna i ispunjena žena kakva si oduvijek željela biti.

Što dobivaš coachingom

Coaching i tečajevi su kreirani kako bi ti pomogli da otkriješ svoju unutarnju moć i postigneš svoje ciljeve s puno samopouzdanja i lakoće.

Kroz upotrebu mindset i energetskih tehnika, naučit ćeš kako se povezati sa svojom Ženskom energijom, osluškivati svoju intuiciju i izgraditi identitet kao uspješna, hrabra i samosvjesna žena.

Osim toga, naučit ćeš kako ćeš razumjeti dinamiku poslovanja i iskoristiti je za stvaranje uspješne karijere koja odražava tvoje vlastite vrijednosti.

Mentorstvo je potpuno prilagođeno tebi kako bi ti pomoglo da stvoriš život, brend ili karijeru koju obožavaš, u skladu s tvojim dubokim uvjerenjima i željama.

Naglasak je također na napuštanju “hustle” mentaliteta koji potiče stalnu akciju i kontrolu. Umjesto toga, naučit ćeš kako ćeš uskladiti svoje napore s prirodnim ritmovima tijela i procesima kreativnosti.

Na kraju, osjećat ćeš se ispunjeno, sretno i postignuto dok gradiš uspješan posao, brend i karijeru, postajući najbolja verzija sebe.

.

najveća i najintimnija potpora

Privatni coaching 1:1

USMJEREN NA PODUZETNIŠTVO ILI NA OSOBNI RAZVOJ I ŽENSKU ENERGIJU

Za poduzetnice i žene koje nisu poduzetnice, a žele unaprijediti kvalitetu svog života ili karijeru.

Coaching usmjeren na poduzetništvo:

business & mindset coaching

Privatni coaching dizajniran kako bi ti pomogao ostvariti  poslovni rast, kreirati brend i biznis po svojoj mjeri, raditi s idealnim klijentima i znatno unaprijediti svoju zaradu i prodaju.

Moj cilj je pomoći ti da kreiraš posao po svojoj mjeri i razviješ pravi mindset liderice.

1:1 Coachingom evoluirat ćemo tvoj biznis u brend po tvojim vrijednostima gdje radiš s idealnim klijentima koji odmah kroz tvoj sadržaj i energiju prepoznaju tvoju kvalitetu i znaju da si ti prava osoba za njih, a i plaćaju sukladno tome.

Kroz ovaj program, bit ćeš oslobađena stresa, briga, sumnji, uvjerenja i strahova koji su te dosad ograničavali. Istovremeno, ojačat ćeš svoje samopouzdanje i odvažnost, potpuno vjerujući u sebe, svoju intuiciju i korake koje poduzimaš prema ostvarenju ciljeva.

Mentorstvo će ti pomoći razviti growth mindset koji će transformirati tvoj biznis ili karijeru te ga podići na višu razinu uspjeha. Bit ćeš sposobna postaviti zdrave granice i podignuti standarde.

Napomena: Ovaj program je namijenjen poduzetnicama koje već posjeduju vlastiti biznis i žele ostvariti značajan napredak u njemu.

amcoaching

U privatnom coachingu ćeš:

 1. Razviti moćan mindset liderice gdje ćemo te osloboditi od podsvijesnih blokada i strahova te razbiti tvoje limite da postigneš puno više i da te nikakve vanjske okolnosti ne mogu pokolebati

 2. Povećati i ojačati svoje samopouzdanje i sigurnost u sebe da novi visoki level uspjeha postane prirodan i normalan za tebe.

 3. Stvoriti sigurnost s novcem i ukloniti strahove i sumnje oko velike zarade

 4. Definirati profil idealnog klijenta i kreirati ponudu koja koja je savršena baš za njih i u koju oni ulažu bez problema jer ju smatraju vrijednom

 5. Stvoriti genijalan sadržaj koji govori direktno idealnom klijentu umjesto mlakog sastavka iz hrvatskog u kojem uvjeravaš ljude da trebaju tvoje usluge

 6. Pozicionirati svoj biznis kao premium brend koji privlači idealne klijente koji bez problema plaćaju tvoje cijene
 

Privatni coaching uključuje i hipnoterapiju po potrebi i želji klijenta

Rezultati mojih klijentica

Coaching usmjeren na osobni razvoj i Žensku energiju:

Program je dizajniran kako bi podržao osobni razvoj i unutarnju transformaciju tebe kao klijenata.

Fokusiran je na oslobađanje od ograničavajućih uvjerenja, upravljanje emocijama, jačanje intuitivnih sposobnosti te izgradnju samopouzdanja i samopoštovanja.

Kroz prakse povezivanja s tijelom i rad na osobnoj svijesti, cilj programa je potaknuti dublje razumijevanje vlastitih potreba, vrijednosti i ciljeva kako bi se postigla autentičnost i ispunjenje u životu.

Coaching posebno naglašava Žensku energiju i nudi prostor za istraživanje i osnaživanje ženske suštine. 

Povezivanje s tijelom dodatno podržava ovaj proces, omogućujući ženama da osjete dublju povezanost sa svojom tjelesnošću i intuitivno reagiraju na signale koje im tijelo šalje. Razvoj osobne svijesti u ovom kontekstu potiče žene da istraže i cijene svoje jedinstvene kvalitete i vrijednosti, što rezultira snažnijim osjećajem autentičnosti i ispunjenja. 

Ovaj coaching je kreiran kako bi žene osnažio da se osjećaju samopouzdano i autentično dok koračaju svojim životnim putem.

Što sve obuhvaća coaching:

 1. Rad na transformaciji uvjerenja: Identificiranje i preoblikovanje ograničavajućih uvjerenja koja donose stres, frustraciju i nezadovoljsto a koče napredak i sreću.

 2. Rad s emocijama: Učenje tehnika za razumijevanje, prihvaćanje i upravljanje emocijama na konstruktivan način kako bi se postigla emocionalna ravnoteža.

 3. Razvoj intuicije: Vježbe i tehnike za jačanje intuitivnih sposobnosti i korištenje intuicije kao vodiča u donošenju odluka i vođenju života.

 4. Prakse samopouzdanja: Aktivnosti usmjerene na izgradnju samopouzdanja i samopoštovanja, kako bi se osjećala sigurnije u sebe i svoje sposobnosti.

 5. Povezivanje s tijelom: Prakse poput meditacije, somatike, breathworka (disanja) i plesa koje potiču povezanost s tijelom i osvještavanje tjelesnih senzacija.

 6. Razvoj osobne svijesti: Rad na samospoznaji i razumijevanju vlastitih potreba, vrijednosti i ciljeva kako bi se postigla dublja razina autentičnosti i ispunjenja.

Privatni coaching uključuje i hipnoterapiju po potrebi i želji klijenta

1:1 Coaching je za tebe ako:

 1. Već postižeš uspjeh u svom životu, ali želiš ići još više – puno više
 2. Smatraš se vizionarkom i sanjaricom, ali istovremeno poduzimaš akciju i preuzimaš potpunu odgovornost
 3. Spremna si učiniti ono što je potrebno
 4. Znaš da si namijenjena za više i nemaš straha krenuti prema tome
 5. Samostalno vodiš sebe

1:1 Coaching NIJE za tebe ako:

 1. Trebaš motivaciju i pridržavanje za ruke
 2. Ne preuzimaš odgovornost i pravdaš se izgovorima
 3. Ne vjeruješ u stvaranje usklađeno s energijom
 4. Želiš raditi isključivo na strategiji svog poslovanja

Rezultati mojih klijentica

TEČAJEVI

Duži hibridni programi- kombinacija snimljenih videa i grupnog rada uživo

Mjesto gdje ćeš naučiti kako se spojiti sa svojom ženskom energijom i svojom vrijednošću, pronaći balans u svom životu te živjeti u lakoći i harmoniji u skladu sa svojim pravim ja.

2-mjesečni grupni program za poduzetnice koje žele izgraditi dobar temelj i naučiti voditi profitabilan online biznis po svojoj mjeri.

 

Webinari

Kratki programi u trajanju od sat vremena

coaching program i mentorstva - postavljanje čvrstih energetskih granica

Postavljanje čvrstih energetskih granica

Webinar u kojem ćeš naučiti kako postaviti energetske granice u svom biznisu i poslu, te zašto su one prvi korak pri dobivanju poštovanja s klijentima.

Investicija: 55€

Konzultacije

Ako si zainteresirana za zajednički rad u privatnom mentorstvu ili suradnju zakaži besplatne konzultacije. 

Konzultacije nisu besplatan coaching.

Opcija konzultacija je otvorena samo ženama koje su zaista zainteresirane za daljnji rad i investiranje u svoj osobni razvoj.