Kako te Ženska energija mijenja?

ženska energija
Znanje o Ženskoj energiji, te balansu Muške i Ženske energije je baš duboko promjenilo moj život.
 
Toliko da sam posvetila svoj život učenju drugih žena kako transformirati svoj život ovim znanjem.
 
Ja sam bila žena koja je bila u doticaju sa svojom ženskom energijom  jedino kroz ples ili dok se trebalo obući ženstveno. A u ostalom sam bila stalno u muškoj energiji. Čak nisam voljela žene, a i one nisu pretjerano voljele mene, pa bi bila okružena muškim društvom. I mrzila sam rozu boju.
 
Kad bi bila u ženskoj energiji onda bi to bila toksična, nezdrava strana ženske energije koja je ljubomorna i prokrastinira. Što je dovodilo do neravnoteže u muškoj energiji isto, pa bi previše radila, kontrolirala i osjećala se iscrpljeno. (ps. overthinking, pretjerana kontrola nad svim i frustracija je isto muška energija)
 
Jer jedno povlači drugo, tako da znamo iz nezdrave ženske ići u nezdravu mušku energiju. One su match i privlače se. Cjeli život nam postane nered, a odnosi s ljudima nezdravi.
 
Razumijevanje igre energija, rad na sebi i utjelovljenje tog znanja stvara harmoniju i balans. To znanje mjenja život potpuno.
 
Kao prvo, naš odnos sa sobom samom se dubinski promjeni, što uzrokuje da gledamo na život kroz potpuno drugačiju perspektivu. Osoba koja je zadovoljna sobom ima veće samopouzdanje i vjeru u sebe.
 
Ako je odnos s nama samima pozitivan, odmah će i odnosi s drugima ljudima biti bolji i kvalitetniji. Život postaje svjetliji i radosniji što se odražava na našu karijeru i poslovanje, a s tim i na bankovni račun.
 
Naš unutarnji mir će uvijek imati vanjsku posljedice i odraziti se na sve dijelove našeg života. Zato je rad na sebi, svojem mindsetu i energiji nešto što transformira apsolutno sve… 

A to je najbolji poklon koji sebi možeš dati.

Akademija Ženske Energije

Saznaj više kako ti Usklađena: Akademija Ženske energije može u tome pomoći.

Usklađena akademija ženske energije