ljepota uspjeha mentorstvo

Izgradi identitet odvažne, uspješne i samopouzdane žene.

ljepota uspjeha je mentorstvo u kojem ćeš:

Razviti personalizirane strategije upravljanja energijom i načinom razmišljanja te ostaviti iza sebe stres, brige, sumnje, uvjerenja i strahove koji ograničavaju tvoj uspjeh.

Izgraditi samopouzdanje i potpuno vjerovati u sebe, svoju intuiciju i korake koje poduzimaš prema ostvarenju svojih ciljeva.

Naučiti ovladati i razumjeti svoje emocije te ih koristiti kao prednost u poslovnom i osobnom životu.

Stvoriti growth mindset za uspješan i ispunjavajući biznis ili karijeru, te ga podići na novu razinu uspjeha.

Postaviti zdrave granice, podići standarde te ostvariti ravnotežu između poslovnog i osobnog života prilagođenu tvojim potrebama i vrijednostima.

mentorstvo ljepota uspjeha je pravi izbor za žene koje žele:

 *napraviti veliki skok u svojoj karijeri i životu i znaju da je njihovo vrijeme došlo. 

 *kreirati magnetičan Soul brend koji odražava njihovu jedinstvenost, privlači savršene klijente i omogućuje im da žive svoju viziju. 

*uskladiti svoju Žensku i Mušku energiju kako bi živjele život bez napora i stresa, te ostvarile svoje ciljeve s lakoćom i zadovoljstvom. 

 *razumjeti i savladati energiju biznisa, kreacije i toka novca kako bi ostvarile svoj puni potencijal i postigle veće uspjehe. 

*živjeti u skladu sa sobom, svojim vrijednostima i snovima te iskusiti duboku sreću i zadovoljstvo u svakodnevnom životu.

6 važnih primjera kako će ti ovo mentorstvo transformirati život

1. Osnaživanje ženske energije

 U današnjem društvu koje često valorizira Mušku energiju i gleda na Žensku energiju kao slabiju.  Važno je da kao žena naučiš kako osnažiti i utjeloviti svoju Žensku energiju.
To te dovodi do veće ravnoteže i usklađenosti u životu i karijeri.

2. Razumijevanje energije biznisa

 Kako bi uspješno vodila svoj posao ili karijeru, moraš razumjeti i ovladati energijom biznisa.
Ovaj program nudi znanje i vještine koje su ključne za stvaranje uspješne karijere koja odražava tvoje vlastite vrijednosti.

3. Razvijanje samopouzdanja

 Kroz program, imati ćeš priliku izgraditi svoj identitet kao uspješna, odvažna i samopouzdana žena.
To će ti pomoći da preuzmeš kontrolu nad svojim životom i karijerom te da ostvariš svoje ciljeve s više sigurnosti.

4. Uklanjanje ograničavajućih uvjerenja, blokada i strahova

 Mnoge žene se suočavaju s ograničavajućim uvjerenjima i strahovima koji ih koče u ostvarenju svojih snova i ciljeva.
Ovaj program će ti pomoći da prepoznaš i prevladaš te prepreke te da se oslobodiš obrazaca razmišljanja i ponašanja koji ti ne služe.

5. Senzualnost i povezanost s intuicijom

Osim mindset i energetskih vještina i tehnika, program također nudi znanja i vještine vezane uz senzualnost i intuitivno razmišljanje.
One će ti pomoći da se povežeš sa svojim tijelom i intuicijom te da donosiš odluke koje su u skladu s tvojim istinskim željama i potrebama.

6. Postavljanje boljih granica i stvaranje višeg standarda

 Ovaj dio omogućiti će ti  bolju zaštitu vlastitog vremena i energije, te pomoći da se fokusiraš na ono što je zaista važno za tebe.
 Time ćeš postići veću ravnotežu i usklađenost u životu i karijeri te se povećati osjećaj samopouzdanja i uspjeha u svim područjima života.

Da li tvoje unutarnje dijete vodi tvoj život? Svi mi posjedujemo taj dio sebe koje reagira kao pravo dijete s potrebama i osjećajima. …

Znanje o Ženskoj energiji, te balansu Muške i Ženske energije je baš duboko promjenilo moj život. Toliko da sam posvetila svoj život učenju drugih žena …

Ženska i muška energija su dvije energije koje su prisutne u svemu na svijetu i u prirodi, a svaka osoba ima jedinstven …

Konzultacije

Ako si zainteresirana za zajednički rad u privatnom mentorstvu ili suradnju zakaži besplatne konzultacije. 

Konzultacije nisu besplatan coaching.

Opcija konzultacija je otvorena samo ženama koje su zaista zainteresirane za daljnji rad i investiranje u svoj osobni razvoj.